I TOBĚ MÁ BIBLE CO ŘÍCI

 

Co přinese budoucnost?

Musíme se bát?

Bible je nezničitelná, proč?

 

POTŘEBUJEME DNES JEŽÍŠE?

 

Co je s člověkem po smrti?

Může být člověk dokonale šťastný?

 

Proč věřit v Boha ve 20. století?

Současné události známé již před dvěma tisíci lety.

Na tyto a na desítky jiných otázek Ti odpoví Bible.


 

Vážený příteli,

již celá staletí hovořím k vám, lidem. Promlouvala jsem ke všem generacím v minulosti, mám poselství i k lidem dnešní doby. Navzdory všem pronásledováním a snahám o mé zničení jsem nejrozšířenější knihou všech dob. Má poselství jsou už přeložena téměř do všech jazyků této planety a vydána v milionových nákladech.

Prošla jsem plameny hranic středověku, vydržela útoky ateismu tohoto století, odolala útlaku minulých let. Stále podávám láskyplné Boží pozvání k šťastnému životu a hovořím k vám stejnými slovy, jako před staletími!

Ano, i Tobě osobně, milý příteli, mám co říci! 

Na mých stránkách je uloženo nejdůležitější a nejvzácnější poselství k lidem všech dob: Pán Ježíš Kristus, Stvořitel vesmíru i této planety, Tvůj Spasitel a zachránce celého světa o p ě t přijde! To nejsou pouze slova apoštolů a proroků, těch kteří mne psali! To je poselství skutečného, živého a věčného BOHA!

Boží inspiraci jasně dokazuje již ta skutečnost, že 40 pisatelů, kteří jsou autory mých 66 knih, si navzájem neodporuje. Nerozcházejí se ani ve svých výrocích, i když mé jednotlivé knihy byly psány v rozpětí 1600 let na různých místech a různými lidmi, např. pastýři, králi, básníky, rybáři, lékařem... Všichni se shodují v tom podstatné: Pán Ježíš Kristus je Spasitelem člověka, přijde, aby odměnil každého podle jeho skutků...

Připomínám Ti, milý příteli, že desítky Božích proroctví, psaných mými pisateli, se v minulosti naplnily, desítky proroctví se každým dnem napňují, jedno proroctví, největší ze všech, se v blízké době také n a p l n í 

Ježíš Kristus přijde brzy 

Budeš- li pročítat mé stránky, pocítíš ovzduší dávných historických událostí, bojů, porážek i vítězství, tradic a zákonů, potěšení i jistotu zaslíbení. Zároveň pocítíš svěží vánek proroctví proudící z pootevřených dveří budoucnosti. Přináším poselství soudu, ale i záchrany před odsouzením, poselství smrti, avšak také poselství života!

 „ Takto praví Hospodin: Aj, já kladu před vás cestu života i cestu smrti." Jeremiáš 21,8.

Moje záchranné poselství života zní:

„Nebo Bůh tak miloval svět, že dal svého jediného Syna, aby žádný, kdo v něho věří, nezahynul, ale měl život věčný." Evang. sv. Jana 3,16.

Těmito slovy mluví Bůh i k Tobě, milý příteli. Také kvůli Tobě Ježíš přišel na tuto zemi. I za tebe položil svůj život. Nabízí Ti své přátelství a dává Ti radu: „ Pojď ke mně a já Ti dám odpočinutí." Věř v Pána Ježíše Krista, zachovávej Boží přikázání, a získáš tak šťastný život, který můžeš žít věčně.

Možná je na Tvých rtech úsměv. Máš sice právo pochybovat, ale zkus to. Využij možnosti k správnému rozhodnutí! Studuj důkladně mé stránky a neotálej se svým rozhodnutím, dokud je čas!

Tvá Bible